Klub za podvodne dejavnosti Trebnje

VARNO IN ZABAVNO potapljanje.

Facebook

Arhiv novic 2014

Vabilo na skupščino in silvestrovanje KPD Trebnje 2014

Spoštovani sopotapljači – člani KPD Trebnje. Leto je naokoli in naša dolžnost je, da ga kot člani društva zaključimo uradno – skupščina in nato še neuradno – prijateljsko ob kozarčku.

Preberi več..

Uspešno zaključen tečaj OWD potapljač odprtih voda

Od 3.7 do 7.7 smo organizirali tečaj OWD potapljač odprtih voda in sicer nas je gostil potapljaški center tramonto iz Tisnega pri Murterju.

Preberi več..

Spomladanski tabor KPD Trebnje 2014

Za nami je eden uspešnejših taborov. Vreme nam je služilo zato smo naredili kar nekaj lepih potopov tako na stenah, kavernah in potopljenih ladjah.

Preberi več..

Tečaj tehničnega potapljanja – TXR EXTENDED RANGE

Vstopni tečaj v tehnično potapljanje po programih TXR predstavlja tečaj TXR EXTENDED RANGE. Tečaj združuje osnove tehničnega potapljanja in dekompresijske postopke in je najobširnejši, najdaljši, najbolj zahteven in tudi najpomembnejši tečaj tehničnega potapljanja.
Preberi več..

Vabilo na TABOR KPD Trebnje - PULA 2014

Kot vsako leto bomo tudi letos organizirali spomladanski tabor KPD Trebnje. Letošnji tabor se bo odvijal od 28.5 do 1.6.2014. Lokacija tabora je letos Pula in sicer nas bo gostil Potapljaški center Meeresschule.

Preberi več..

Začetek potapljaških tečajev v KPD Trebnje

Začetek potapljaških tečajev v KPD Trebnje (prva polovica leta)


Preberi več..

Plan dela za leto 2014

Plan dela za leto 2014Preberi več..

Otvoritveni potop 2014

V soboto 11.1.2014 smo se najpogumnejši člani (suhači) KPD Trebnje udeležili otvoritvenega potopa, ki ga že vrsto let organizira klub za podvodne aktivnosti iz Novega mesta...

Preberi več..