Predstavitev društva

Klub za podvodne dejavnosti Trebnje je nastal leta 2002, na pobudo nekaj Trebanjskih potapljačev, ki so delovali v Novomeškem klubu za podvodne aktivnosti. Njegova prva usmeritev je bila in je še vedno, omogočiti svojim članom čim več varnega in zabavnega potapljanja. Na podlagi te ideje se je izpeljalo mnogo uspešnih in dobro obiskanih potopov in klubskih taborov.

KPD Trebnje organizira v pomladanskih in jesenskih terminih potapljaške tabore na atraktivnih lokacijah vzdolž Jadrana. Redno organizira enodnevne potope na bližnje lokacije, (jezera, reke,morje,..) tako v Sloveniji, kot na Hrvaškem. Za varne potope skrbijo visoko kvalificirani potapljači. V svojem članstvu ima tudi sekcijo KRŠ, ki pa skrbi za vedno veselo razpoloženje.

Klub vseskozi skrbi za dodatno izobraževanje svojih članov in za potapljače, ki to še želijo postati. V svojih vrstah imamo visoko izobražen potapljaški kader, ki lahko skrbi,tudi za popolne začetnike. Imamo tudi svoj kompresor, ki nam zagotavlja popolnoma neodvisen odhod na enodnevne potope.

Naš slogan je VARNO IN ZABAVNO potapljanje.

Vabljeni v našo družbo!


Preberite si še