Tečaj - OWD začetni tečaj

POTAPLJAČ ODPRTIH VODA OWD (SSI Open Water Diver)

Začetniški potapljaški tečaj SSI – Open Water Diver je prvi in največji korak v potapljaški karieri vsakega potapljača. Pomeni vstop v čudoviti podvodni svet, ki marsikoga tako očara, da se s to dejavnostjo ukvarja celo življenje.

V Potapljaškem centru NOVA SUB mesečno organiziramo tečaje za začetnike – OWD po programih SSI – Scuba Schools International, ene največjih in najbolj priznanih potapljaških asociacij na svetu. Na OWD tečaju se spoznate s teorijo potapljanja, katero običajno obdelamo v treh večerih v predavalnici. Po teoretičnem delu gremo dvakrat do trikrat v bazen, kjer se privajamo na kasnejše potope v odprti vodi ( morje, jezera ) kjer opravimo minimalno štiri potope do globine 18 metrov. Po vsem tem je v programu še zaključni test, s katerim preverimo nivo osvojenega znanja in seveda podelitev diplom in mednarodnih potapljaških licenc –izkaznic ( potapljaški brevet ).

Tečajniki v okviru tečaja dobijo vso potrebno literaturo v slovenskem jeziku, potapljaško knjižico, mapo z blokom za zapiske, potapljaške tablice, vso potrebno opremo, v ceno tečaja so vključena tudi vsa dovoljenja ( potapljanje na Hrvaškem ), vstopnine za bazen, zrak v jeklenkah, diploma in mednarodna licenca.

Tečaje vodijo izkušeni, licencirani SSI Inštruktorji potapljanja, ki vam bodo potapljanje, ki je dejansko primerno za široke množice, približali na varen, prijeten in zabaven način.

Po tečaju OWD nudimo tudi nadaljevalne tečaje in tečaje potapljaških specialnosti, organiziramo pa tudi skupne »stažne« potope, potapljaške izlete in potovanja. Seveda so vsi naši tečajniki dobrodošli v Potapljaškem klubu Nova sub, kjer si tudi lahko izposodijo opremo in napolnijo jeklenke z zrakom ali Nitroxom.


SSI potapljaški center Nova sub Ljubljana – Črnuče
Kontakt: Boštjan 031/611-302 ali e-mail potaplac@gmail.com


Preberite si še